<

Elsema handzenders en ontvangers

De van oorsprong Australische fabrikant Elsema levert al vele jaren handzender en ontvanger systemen van hoge kwaliteit. Daarvan zijn de FMT en GLT serie de “oude bekenden” en de nieuwe Pentacode en KeyFOB zijn waardige opvolgers. Door ervaring en kennis met nieuwe techniek te combineren blijft Elsema vooruitstrevend zonder dat de kwaliteit daar onder lijdt.

Naast de handzenders en ontvangers levert Elsema ook diverse andere producten voor deur-, en poortautomatisering. Van draadloze elektronische codesloten tot een (mini) sturing voor aandrijving van diverse motoren. De mogelijkheden zijn legio.

Als officieel importeur distributeur van Elsema levert HS-PAS deze zenders aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!
Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.

Bekijk hier de documentatie van Elsema of neem contact met ons op via het onderstaande formulier of telefonisch op +31 416-820300

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht