STI Exit Stopper

De STI 6400 Exit Stopper is een stand-alone alarm voor nooddeuren die helpt te voorkomen dat een nooddeur onrechtmatig gebruikt wordt.

Deze Exit Stopper wordt op de nooddeur geplaatst en het magneetcontact op het kozijn. Zodra het contact verbroken wordt geeft de module een alarm van 98 dB zolang de deur geopend is. Eventueel is de module met een sleutel te overbruggen. Dit product is ideaal voor scholen, universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, hotels en alle openbare gebouwen waar risico bestaat op onrechtmatig gebruik.

De STI 6400 Exit Stopper is gemaakt van slagvast polycarbonaat  en werkt op batterijen.

Van de Exit Stopper voor nooddeuren zijn diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Voor enkele deur, dubbele deur, met extern contact, kleuren zij o.a. Groen en Rood. Door HS-PAS wordt de Stopper standaard geleverd met Nederlandse tekst. In overleg zijn alternatieve teksten of talen ook leverbaar.

Als officieel importeur distributeur van STI levert HS-PAS deze beschermkap aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.